Bos operatie Buffel

Gepubliceerd op 11 maart 2022 om 15:05

Lieve leden,

Buffel is goed in en uit zijn narcose gekomen.. er is een aardige lap huid weg gehaald, was niet raar dat ie flauw viel want het sloot alles zowat af. Dus de lap huid is verwijderd. Zijn neusgat is gecorrigeerd. Zijn los zittende tand is getrokken. Zijn gebit is schoon gemaakt en ja Van 18 februari tot heden is hij een kilo afgevallen🎉🎉🎉🎉 om 12.00 zat hij kwispelend te wachten en om 13.00 ben ik hem gaan halen, toen de assistente hem wilde halen hoorde ik een hoop geblaf/gegil en gejank en zag de assistente staan kan je even komen want hij vliegt ons aan.. Dus ik mee stond ie verwilderd daar dus ik zeg kom maar kind je mag met me mee en toen was het weer oké .. Ik wil Liza en alle assistentes bedanken voor de goede zorgen voor Buffel en tot volgende week voor controle🍀🙏❤️🐾


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.