Wicky

 

Wicky is bij Safe house for bulldogs gekomen met 7 maanden  door een melding dat hij niet bij de juiste mensen zat. Hun gaven aan dat Wicky agressief was en gromde en zou bijten naar hun en daarom moest hij weg.

Ik heb hem opgenomen en ik trof een onzeker mannetje aan die bang was als ik me hand op tilde om om bijvoorbeeld aan me neus wou wrijven dook hij in elkaar als ik liep en ik maakte een beweging verstarde hij omdat ie waarschijnlijk dacht dat ik hem zou schoppen. Hij was zo onzeker dat ik hem steeds moest roepen als hij op afstand zat te kijken of hij wel bij me mocht komen zitten. Zwaar onder voed hij tikte net de 15 kilo aan. Hoe triest wil je het hebben. Na een poos hoorde ik hem een ratelende ademhaling hebben en dat lijkt op gegrom maar hij heeft het heel erg benauwd of te wel Wicky heeft BOS.

Het is een jonge hond maar hij word steeds trager en heeft bijna geen zin meer om te wandelen en te spelen, dit komt omdat hij het benauwd heeft. Het gaat nu al zover als ik een blokje loop dat ie gaat flauwvallen dit is geen leven en zo beangstigend voor hem maar ook voor ons, want komt ie er weer uit of was het nu dan echt afgelopen. Als hij bij ons zit hoor je hem naar adem snakken het is gewoon te zielig en dit kan zo niet verder.

Nu zijn we een aantal maanden verder en het word steeds erger dat er nu wel een operatie moet gaan plaats vinden anders word hij niet oud. Deze operatie gaat 800 euro kosten en dat is een hoop geld dus ik wilde vragen of er mensen zijn die Wicky willen steunen door een donatie te doen zodat we hem spoedig kunnen helpen. Onze dank zou enorm zijn. We zullen u hier op de hoogte houden over het verloop van Wicky.

 

Samen 1💥
Samen 1 doel💥
Een dier in nood helpen💉🐾🥩💥
En geen wedstrijd💥 geen machtstrijd💥
Maar zij aan zij de zelfde doelstelling in het belang van een dier.🙏🐾❤️💥
Het zelfde doel.❤️🐾
Dat is Rescue🐾❤️🐾❤️🐾💥