Door FAN te worden kan je een of meerdere bulletjes maandelijks steunen in onderhoud en verzorging. We organiseren knuffelmiddagen waarop we onze deuren openstellen om met je FAN te knuffelen. De bulletjes van Safe house for bulldogs zijn altijd blij om bezoekers te ontvangen.  Angel, Lou, Stewie, Didi en Bones zullen je dan verwelkomen met open pootjes en schuddende kontjes.

Ook krijgt de FAN donateur een Certificaat met het bulletje erop die hij of zij steunt.

 

Hoe kan je een FAN worden?

 

Stuur me een mailtje met u gegevens voor de certificaat en de naam van het bulletje. shfbvld@hotmail.com of vul het  formulier bovenaan in.

 

Bankrekeningnummer

 

IBAN: NL78 RABO 0366 7270 36  BIC: RABONL2U t.n.v. A.C.A. Michels  Met vermelding : Safe house for bulldogs  FAN van + naam van “jouw” bulletje.

Van deze bulletjes kunt u FAN worden..

Angel:

Angel is een old english bulldog teefje van 6 jaar, haar vrouwtje is onverwachts overleden en Angel heeft een paar dagen in huis gelegen met haar vrouwtje want ze was gek op der vrouwtje, Angel is een heel angstig hondje die aan Toetje zie hieronder dit bericht gehecht is. Deze dame is zo lief en houd van knuffelen en het liefst ligt ze bij je op de zetel. Voor haar angsten zijn we Trauma verwerking therapie gestart en dat gaat veel geld en tijd kosten, maar dat is deze lieverd dubbel en dwars waard.
Want wij willen graag bereiken dat Angel een angst vrij leven kan leiden daarom blijft ze ook bij ons.

Ook heeft zij een aluminium allergie dus ze mag alleen uit een glazen, plastic of keramiek bak eten en drinken.

Dus heeft u een warm hart voor haar word dan FAN van Angel

Lou:

Lou is een franse bulldog teefje van 7 jaar, Lou is al 5 keer afgestaan omdat ze agressie naar andere honden zou hebben. Deze dame is zo lief en houd van knuffelen en het liefst ligt ze bij je op de zetel. Lou heeft al hele grote stappen gezet want ze speelt en accepteert andere honden.

Dus heeft u een warm hart voor haar word dan FAN van Lou