Onze vrijwilligers team

Sylvia Michels 

 

Hallo ik ben Sylvia Michels, ik ben de oprichtster van Safe House For Bulldogs.

Ik ben vanaf me jeugd al bezig met honden, het is gewoon me passie en geef me er ook helemaal voor.

Mijn taken zijn alles in en rond om Safe house for bulldogs.

En Chippen van huisdieren.

Alex Michels

 

Hallo ik ben Alex Michels, ik zet me in om met alle honden iedere dag uit te laten door weer en wind, ik vind het zalig om  met de honden bezig te zijn en ik assisteer ook Sylvia als er een hond naar de dierenarts moet. En ik help waar ik kan en dat doe ik met heel veel liefde voor de honden.

Yolanda Keulen

 

Hoi hoi, Ik ben Yolanda, woonachtig in Sittard. Sinds kleine uk werd ik door mijn vader in de hondenwereld geïntroduceerd. En vanaf mijn 12e was ik al niet meer weg te slaan op het oefenveld van de IPO. Mijn eerste hond kreeg ik met 13 en moest ik zelf trainen, wat ik toch wel heel geweldig vond. Het ging me goed af en ik werd steeds meer en meer geïnteresseerd in het welzijn van dieren en met name honden. Op mijn 16e ben ik gaan leren voor instructeur en slaagde daar ook naar behoren naar. Starte met les geven in de IPO, maar ik wilde meer en ben me gaan spec. in flyball, behendigheid maar vooral apel. Heb op veel hondenscholen en assiels mee gelopen om te leren, want ik zeg altijd je blijft leren zolang je leeft. Toen ik 30 werd heb ik een gedragstherapeutische opleiding gedaan, zodat ik me nog meer kon verdiepen in gedrag en anatomie van honden. Door de jaren heen heb ik veel mensen mogen helpen, en geloof me niets is zo mooi als een lik van een hond, die je hebt geholpen. Dit doe ik kosteloos het gaat mij om het helpen van dieren en niet om geld. Zo hoop ik ook mijn steentje te kunnen bijdragen bij Safe House for Bulldogs. En dat er veel hondjes geholpen mogen worden en ze weer een gouden mandje vinden.

Nicky de Groot

 

Hallo allemaal wil me even voorstellen mijn naam is Nicky de Groot 37 jaar oud en nieuw bij safe house for bulldogs! Vindt het ontzettend leuk om hierbij te mogen helpen en zet me graag in voor de hondjes van safe house omdat deze hondjes dat verdienen! Vooral omdat het onwijs leuke en lieve hondjes zijn. Vindt t super leuk dat ik hier bij helpen mag.