Bunny

Gepubliceerd op 12 november 2022 om 22:35

Bunny

Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen, want ik heb dit in nog geen 30 jaar mee gemaakt, en dit was zo heftig dat ik er nog van slag van ben.

Bunny kwam vanavond binnen, hij was nerveus en liep te hijgen, zijn baas bleef nog even op mijn verzoek want ik wilde dat Bunny op zijn gemak gesteld zou worden.

Dit duurde even en baasje nam afscheid en ging weg. Bunny begon zijn eigen weer op te fokken, dus ik ging bij hem zitten op de grond. En probeerde hem op zijn gemak te stellen en het leek even te lukken, maar verviel weer in een aanval. Ik de dierenkliniek gebeld want ik zei ze dit is BOS hij ligt in een aanval, maar het rotte met BOS is je kan niets doen mits door de aanval heen komen en dan met spoed opereren. Ik de filmpjes naar de kliniek gestuurd en we spraken af als hij er door heen was, zou hij morgen een spoed operatie krijgen en ja ik zou me dan in de schulden steken, maar goed wat moet dat moet.

Het probleem is als je hem wat kalmerende medicatie gaat toe dienen met zo'n aanval dan verslappen de spieren en stikt ie. Dus je kan alleen maar hopen dat ie er doorheen komt.

Bunny kwam er niet doorheen en stierf met zijn hoofd op mijn schoot Ik voelde me zo machteloos, kwaad, verdrietig want ik kan niks, had je maar een hartinfarct dan kan ik je reanimeren dan had je ten minste nog een kans nu niet..

Dierenarts probeerde me te kalmeren maar op zo'n moment ben ik doof en dan ga ik zoeken naar mijn fouten want dit voelt als falen.

Dierenambulance gebeld gelukkig kwam Danny want ook als er een bijdehand wat verkeerds zou zeggen ben ik niet leuk. Ik probeer me groot te houden, maar geloof me ook ik breek, ook ik heb gevoel, en wat vervloek ik me werk op dit moment. Want een hoop denken ach opvang maar ook dit krijg ik voor me voeten.

Danny heeft met Alex Bunny op de brancard gelegt en naar de ambulance gebracht.

Toen bespreken wat verder nou me bakkes klapte over de prijzen zijn niet tof meer. Zelfs Danny zei ik durf je de prijzen niet te noemen.

€345,00 crematie kosten.€49,50 naar crematorium brengen€20,00 toeslag en €31,00 Voor rijden ambulance..

Alles in totaal €445,50

Dit is het enige wat ik voor Bunny kon doen.Ik hoop dat mensen me willen steunen want dit trek ik echt niet.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.