Met Buffel naar de spoed

Gepubliceerd op 18 februari 2022 om 16:40

Het is 11.00 de honden zijn buiten geweest, Buffel begint water te drinken maar verslikt zich continu zo erg dat hij begint te kotsen en om valt, ik heb me telefoon gepakt en ben de dierenarts gaan bellen, Buffel had het zo benauwd en bleef er zowat in, ik mocht gelijk komen dus ben ook gelijk gegaan.

Toen ik aankwam kwam Jaap gelijk en zijn ze hem na gaan kijken het leek wel of zijn luchtpijp aan dicht slippen is, en me angst werd bevestigd, hij moet een BOS operatie ondergaan en zijn overgewicht maar voor lief nemen want dit kan gewoon niet langer, als hij flauw blijft vallen komt er alleen maar meer schade dus ze gaan vanmiddag overleggen en dan hoor ik hoe verder.

We zijn naar huis gegaan met antibiotica en pijnstillers.

S'middags werd ik gebeld dat ze het toch verstandiger vinden om hem te gaan helpen dus daar gaan we dan ook maar voor want we willen hem niet kwijt, dus we starten weer met donatie ronde voor Buffeltje.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.