De dag van de operatie van Lewis

Gepubliceerd op 4 november 2021 om 03:27

Spannende dag zal het worden

 

Het is 8 uur in de ochtend en we gaan ons klaar maken, om naar de dierenarts te gaan met Lewis. Alex was nog even met hem naar buiten gegaan zodat hij nog even zijn behoefte kon doen en toen zijn we de wagen ingestapt.

Lewis vind auto rijden zalig, maar hij voelde al aan dat dit geen uit stapje was voor de gezelligheid. Toen we bij de dierenarts kwamen was hij onrustig. Yuri kwam Lewis halen en hij zei, als hij klaar is bellen we je op. We gaven hem een knuffelen en gingen weer naar huis. 

Rond 11.00 werden we gebeld de TTA operatie was goed gegaan en als hij wakker was zouden ze ons bellen dat we hem konden halen.

Om 12.30 werden we gebeld kom hem maar halen want hij is onrustig en het is beter voor hem als jullie er zijn. Dus zijn we er gelijk heen gereden. De assistente zei kom maar mee dan mogen jullie hem mee nemen, ik snapte het wel Lewis is niet de gemakkelijkste hond, hij is angstig en erg onzeker en dan valt ie uit. Toen we de kamer in kwamen zat ie versuft ons aan te staren, we zagen gelijk dat dit nog niet het moment was om hem aan te lijnen, dus hebben we rustig gewacht tot zijn bui om draaide, gelukkig duurde dat niet heel lang en hebben we hem voorzichtig uit zijn box gehaald.

Zo goed als hij kon probeerde hij te stappen, we hebben hem met een handdoek ondersteuning gegeven. En zijn we naar huis gegaan. Toen we thuis kwamen hebben we hem in zijn opgemaakte bench gezet zodat ie zijn roes goed uit kon slapen.

De dierenarts belde rond 16.00 dat de operatie goed verlopen was en dat de revalidatie nu kon gaan opstarten. We zijn zo blik dat alles goed is gegaan. 

Daarom willen wij alle donateurs onwijs bedanken voor de donatie en lieve berichten zodat deze operatie mogelijk is gemaakt voor Lewis.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.