En dan breek je hart.

Gepubliceerd op 12 juli 2021 om 19:57

Dit brak me vanmiddag was met Froylan en Buffel gaan wandelen, en Buffel was weer zo erg benauwd dat ie niet meer verder wilde lopen. Froylan zag een bankje en zei mama we gaan daar even zitten dan kan Buffel bij komen anders gaat ie dood mama hij krijgt geen lucht, ik zei goed we gaan even zitten dus toen we daar zaten zei Froylan mama wil jij hem helpen met ademen want hij heeft het zelfde als jou hoor. Dus ik hem uit gelegd dat ik hem wel wil helpen maar dat we hem eerst moeten helpen met afvallen omdat ie anders niet geopereerd kan worden.

En dat ik dus centjes aan het sparen ben voor zijn operatie van zijn tanden, tandvlees en benauwdheid maar dat het echt heel veel geld gaat kosten. Dus Froylan begon te huilen en ging op de grond zitten bij Buffel en zei hem mama gaat jou helpen en ik ook als we zo dadelijk thuis zijn, ga ik me bulldog spaarpot pakken en geef ik alles aan mama voor jou als jij maar lucht krijgt Buffel.

Toen we thuis kwamen pakte hij zijn bulldog potje en gooide hem leeg op tafel 27,55 had hij gespaard en zei mam neem maar dat is voor mijn vriendje Buffel, ik koop later me trein wel, ik keek hem aan en er liep een traan over me gezicht, waarop Froylan me traan weg veegde en zei niet huilen mama we doen dit samen.........!!!!

Ik hou zo van me ventje.

We zijn een inzameling actie begonnen voor de operatie van Buffel zijn BOS en tandjes.

Wilt u steunen laat dan een berichtje achter dan neem ik contact met u op.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.