Cooper

Gepubliceerd op 17 december 2022 om 22:43

Het verhaal van Cooper

Eergister werd ik gebeld door een dierenarts of ik alsjeblieft een old english reutje kon plaatsen bij mij, de reden zou zijn dat de baby van het gezin in het ziekenhuis lag met ernstige benauwdheid door een allergische reactie van de hond. (Dat is wat de dierenarts verteld is door de eigenaar) nou ieder normaal denkend mens snap dan wel dat de hond weg moet, want je kan niet de hond boven de gezondheid van je kinderen zetten. Hoe rot het ook is.

Dus ik zei gelijk ik zit vol maar kom maar op met hem want hij kan niet terug naar zijn baas.

Iris Geert en haar mannetje bedachten zich geen moment en zeiden wij halen de hond op bij de dierenarts en brengen hem bij jou. Dat was onwijs lief en iris en ik wilde elkaar al eens ontmoeten dus dat was nu 2 vliegen in 1 klap.

De avond voordat Cooper kwam heb ik zitten appe met de eigenaar en de gewoontes van Cooper gevraagd want die neem ik graag over om de hond zoveel mogelijk onnodige stress te ontnemen.Dus ik vuur wel een hoop vragen af. En steeds krabbe ik op me hoofd want de antwoorden waren heel koud.

Is Cooper zindelijk? Ja hij leeft buiten.

Is Cooper snachts zindelijk?Ja hij leeft buiten.

Is Cooper met deze kou overdag en snachts buiten?Ja hij is 24 uur buiten..

Dus ik heel droog meen je dit nu echt en hoe verblijft hij buiten als ik vragen mag?Gewoon in de tuin hij heeft een Iglo daar slaapt hij in.

Nou de tranen rolde over me wangen want hoe kan je dit een dier aan doen. Als je perse honden buiten wil houden zal je echt een hele goed warme nachthok moeten plaatsen maar dan nog ben ik er geen voorstander van.

Want dit is een huishoud en geen kennelhond.

Dus ik heel droog wilt u de iglo morgen mee geven want ik dacht is van hem, als hij dat kwijt is en hij is er aan gehecht zou ik dat rot vinden. De ene hond heeft een bench, de andere een mand en hij heeft een Iglo.Ja dat kon ze wel mee geven.

Wilt u ook de gedraglijst ect invullen en aan Iris mee geven ja is goed laat ik morgen de dierenarts wel doen. Ik dacht wat gaat hier fout maar goed.

De volgende dag ging Iris Cooper ophalen nou Iris gaf bij me aan dat de hart letterlijk brak op wat ze zag Cooper was zo happy dat ie ze oude baas niet eens meer aan keek. De man van de vrouw bleef in de auto en nam niet eens afscheid van Cooper erger nog hij keek niet eens naar hem.

Ze gaf Cooper zijn spullen en toen kwam de Iglo nou mensen dat ding zag er niet uit te goor om beet te pakken. Maar goed ze namen het toch maar mee. Cooper wou de wagen niet in met geen ene mogelijkheid dus de dierenarts gaf hem een klein roesje want ja hij moest toch echt mee.

Cooper heeft 2 en halve uur bij Iris gelegen tijdens de rit bij aankomst hier was ie al weer lekker wakker en stapte vrolijk uit. Eerst zag die me niet staan tot ik zei hallo Cooper nou toen was het ijs gebroken.

Alex zei wacht ik trek me jas aan en ga wel even met hem lopen, nou Cooper genoot van de aandacht de wereld ging voor hem open. Plots kreeg hij alle aandacht.

Iris der man en ik naar binnen. Wat drinken gepakt voor ieder en ik ging de lijst bekijken en me bek viel open.

Het eerste wat ik en Iris zeiden hoe kan een kind zo reageren als de hond 24 uur buiten leeft? Ja dan gaan er alarm bellen rinkelen.

Verder lezen kom je bij het stukje agressie.

Is de hond wel eens agressief tegen een mens geweest?Ja naar me man omdat hij agressief is naar de hond.

Is de hond angstig voor iemand van uw gezin? Ja me manDoor misdragen partner

DUS MET ANDERE WOORDEN:

Kind is gebruikt als smoes maar de hond werd mishandeld door der manCooper zal zich op den duur zich zijn gaan verdedigen tegen de man en ja dan loopt het uit de hand. Daarom keek hij niet en zei hij Cooper geen gedag.

Nou echt waar deze mensen mogen geen dieren meer bezitten dit kan en mag niet. Zo triest en ondanks alles geeft Cooper zoveel liefde. Dus we gaan hem nu weer zijn eigen ik terug geven want dat verdiend hij.

Ellen (dierenarts) bedankt voor je vertrouwen en je belletje.

Iris en echtgenoot dank je wel voor de lieve zorgen en brengen van Cooper..


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.